De gemeente heeft stukken voor de gecoördineerde aanvraag van het bestemmingsplan en omgevingsvergunning fase 1 in procedure gebracht.

Naar verwachting neemt het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) uiterlijk 12 december 2023 een beslissing over de Peperstraat. Het college van B&W besluit dan dat het bestemmingsplan én de omgevingsvergunning voor fase 1 ter inzage worden gelegd. De ter inzage legging zal dan of 20 december of 27 december van start gaan. De gemeente informeert de belanghebbenden ná het collegebesluit per brief over deze planning, de exacte data van de ter inzagelegging en de wijze waarop er gereageerd kan worden op de stukken. 

Nieuwsbrief oktober 2023

In deze nieuwsbrief praten we u graag bij over de ontwikkelingen in het project Vernieuwing Peperstraat. We vertellen over de planning, en kijken vooruit naar de informatiebijeenkomst voor huurders en buren.

Inschrijven nieuwsbrief

Belangrijke informatie ontvangen de huurders per brief. Tussentijdse berichten over het project melden we in de nieuwsbrief. Bent u huurder en ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, schrijf u dan in.

Verplicht
Verplicht
VerplichtVerplicht veld.
Invalid Input

Privacyverklaring | Disclaimer
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Succes!